Tasuta tarne pakiautomaati alates 40€ 

Müügitingimused

1. Üldsätted

1.1. Tingimused kehtivad isiku (edaspidi Tellija) ja ostukeskkonna www.kirimari.eu omaniku Kirimari OÜ, registrikood 16889903 vahel e-poe vahendusel toodete ostmisel tekkivate õigussuhete kohta.

1.2. Lisaks käesolevatele tingimustele reguleerivd e-poe vahendusel toodete ostmisel tekkivaid õigussuhteid Eesti Vabariigis kehtivad õigusaktid.

2. Tellimuse vormistamine e-poes

2.1. Kirimari.eu e-poest on võimalik osta neid tooteid, millel on link „Lisa ostukorvi“. Kauba hind ja saadavus võivad jooksvalt ja ette teatamata muutuda. Kui Tellija on esitanud tellimuse enne kauba hinna muutumist, rakendub tellimuse hetkel kehtinud hind.

2.2. Kirimari.eu e-poel on õigus e-poe vahendusel sõlmitud müügilepingust taganeda ning tellitud kaup jätta üle andmata või teenus osutamata, kui kaup on laost otsa saanud.

2.3. Tellimust on võimalik esitada ka e-kirjaga saates aadressile info@kirimari.eu. Tellimuse vormistamiseks e-kirja teel peab Tellija edastama toote nimetuse, tarneviisi soovi ning oma kontaktandmed.

2.4. Tellimuse esitamisel Tellija kinnitab, et tellimusega kaasneb maksekohustus ja ta on tutvunud kirimari.eu lehel avaldatud tingimustega.

2.5.   Enne tellimuse lõplikku kinnitamist peab Tellija veenduma, et sisestatud andmed nii valitud kauba kui ka Tellija andmete kohta on täpsed, sest selle informatsiooni täpsusest ja õigsusest sõltub ostetud toodete õigsus ning kiire tarne.

2.6. Tellimuste eest saab turvaliselt tasuda Eesti pangalinkide (Swedbank, SEB, LHV, Luminor, Coop, Citadele) või krediitkaardiga (VISA, MASTERCARD). Makseid vahendab Montonio Finance UAB.

2.7. Kõik hinnad on rahaühikus EUR (tähis €) ja sisaldavad käibemaksu. Kirimari OÜ jätab endale õiguse muuta hindasi.

2.8. Veebipoe omanik on isikuandmete vastutav töötleja ning edastab maksete teostamiseks vajalikud isikuandmed volitatud töötleja Montonio Finance UAB-le.

2.9. Kui tellitud kaupa ei ole võimalik tarnida seoses kauba lõppemisega või muul põhjusel, teavitatakse sellest ostjat esimesel võimalusel ning tagastatakse tasutud raha (sh kauba kättetoimetamise kulud) viivitamata, kuid mitte hiljem kui 14 päeva jooksul teate saatmisest.

2.10. Pärast tellimuse esitamist saadetakse Tellija e-maili aadressile tellimuse arve koos pangarekvisiitidega.

2.11. Tellimus komplekteeritakse ja tarnitakse 100%-se ettemakse puhul.

2.12 Toodete müügileping loetakse sõlmituks (Lepingu jõustumine) arvates tellimuse kinnituse järgi tasumisele kuuluva summa laekumisest Kirimari OÜ arvelduskontole.

2.13. Tellimuse esitamisel nii veebipoes kui ka e-kirja teel, saadame Tellijale kinnituskirja, milles on märgitud valitud kohale toimetamise viis ning pakikood.

2.14. Tellimuse eest, mida ei õnnestu täita, maksab Kirimari OÜ e-pood Tellijale raha tagasi viivitamatult, kuid mitte hiljemalt kui 14 päeva jooksul.

3. Toodete kohaletoimetamine ja üleandmine

3.1. Pärast Lepingu jõustumist toimetatakse tooted Tellijale kohale Tellija poolt tellimuse vormistamisel valitud tarneviisil.

3.2. Kirimari OÜ e-poest on võimalik valida tarne Eesti Vabariigi piires. Tarneid teostavad DPD või Omniva.

3.3. Laos olevate kaupade tarne Eesti piires on kuni 3 tööpäeva. Pikemast tarneajast teavitame Tellijat tellimisinfos esitatud kontaktidel.

3.4. Kirimari OÜ e-pood ei vastuta kohaletoimetamise viibimise eest juhul, kui kaup on logistikapartneritele üle antud õigel ajal, kuid kohaletoimetamise viibimine on tingitud asjaoludest, mida Kirimari OÜ e-pood ei saanud mõjutada.

3.5. Tellija on kohustatud enne tellimuse sooritamist kontrollima esitatavate kontaktandmete õigsust vältimaks viivitusi ja arusaamatusi toodete kohaletoimetamisel. Kirimari OÜ ei vastuta toodete kohaletoimetamise viivituse ja tekkinud arusaamatuste eest juhul, kui viivitus või arusaamatus on tingitud Tellija poolt tellimuse vormistamisel esitatud andmete ebatäpsusest või ebaõigsusest.

4. Tellimuse muutmine, tühistamine ja toodete tagastamine

4.1. Tellijal on õigus oma tellimust muuta või tühistada, saates viivitamatult Kirimari OÜ e-poele e-kirja aadressile info@kirimari.eu  vastavasisulise teate koos tellimuse numbriga ning oma arvelduskonto numbriga.

4.2. Tellijal on e-poest ostetud kaubale alates kauba kättesaamisest 14-päevane lepingust taganemise õigus (edaspidi 14-päevane tagastusõigus) vastavalt allpool toodud lepingutingimustele. Tellija on füüsiline isik, kes on ostnud e-poest kaupa või teenust eesmärgil, mis ei seondu tema majandus- või kutsetegevusega.

4.3. Ostes e-poest nõustub Tellija tagastusõiguse kasutamiseks järgmiste tingimustega:

4.3.1. tagastatav kaup peab olema kasutamata ja originaalpakendis, lõngadel lõngavöö terve;

4.3.2. tagastamisõiguse kasutamiseks peab Tellija esitama taganemisavalduse e-posti aadressil info@kirimari.eu 14 päeva jooksul alates kauba kättesaamisest;

4.3.3. kandma tagastamiskulud, välja arvatud juhul, kui tagastamisele kuuluv ese ei vasta tellimusele.

4.4. Lepingust taganemisel tuleb ostetud ese viivitamatult tagastada. Kirimari OÜ kohustub viivitamatult, kuid mitte hiljem, kui 14 päeva jooksul taganemisteate saamisest tagastama Tellija poolt tasutud kauba summa, eeldusel, et kaup tagastatakse selle aja piires Kirimari OÜ e-poele. Tarnekulud tagastamisele ei kuulu.

5. Vastutus ja vääramatu jõud

5.1. Kirimari OÜ ning Tellija vastutavad teineteise ees käesolevate tingimuste rikkumisega teisele poolele tekitatud kahju eest Eesti Vabariigis kehtivates õigusaktides sätestatud juhtudel ja ulatuses.

5.2. Kirimari OÜ ei vastuta Tellijale tekitatud kahjude eest või toote kohaletoimetamise viibimise eest juhul, kui kahju või toote kohaletoomise viibimine on tingitud asjaolust, mida Kirimari OÜ ei saanud mõjutada, ei näinud ette ega võinud ette näha (vääramatu jõud).

5.3 Kirimari OÜ e-pood ei kompenseeri Tellijale tarneaegade muutmise tagajärjena tekkinud kahjusid, kui Tellija on saanud tarneaja pikenemise teavituse ja sellega nõustunud, mis tähendab, et Tellija pole avaldanud soovi tellimusest loobuda tarneaja pikenemise tõttu.

6. Muud tingimused

6.1. Kõiki e-poe külastamise ja ostude sooritamise käigus saadud kliendi isikuandmeid käsitletakse kui konfidentsiaalset infot. Kirimari OÜ tagab Tellija andmete sh isikuandmete kaitsmise ja kasutamise seadustes ettenähtud korras. Lähtudes kehtivatest õigusaktidest ja Privaatsustingimustes sätestatust on Kirimari OÜ-l Tellija nõusolekuta õigus töödelda andmeid (sh isikuandmeid) ulatuses, mis on vajalik e-poe kasutamiseks, müügilepingu täitmiseks või müügilepingu täitmise tagamiseks. Kirimari OÜ ei avalda temale teatavaks saanud andmeid kolmandale osapoolele.

6.2. Tellija ning Kirimari OÜ vahel seoses e-poe vahendusel toodete tellimise ja ostmisega tekkinud vaidlused lahendatakse läbirääkimiste teel. Kokkuleppe mittesaavutamisel on Tellijal õigus pöörduda oma õiguste kaitseks Tarbijakaitseametisse või Harju Maakohtusse. Vaidluste ning käesolevates tingimustes mitte välja toodud küsimuste lahendamisel lähtutakse Eesti Vabariigis kehtivatest õigusaktidest.